the wave of hakiki tosun metal » 讨论

sonisphere 2011 e gidecek ve gitmeyecek olanlar gelin bi

• egemen 说...
    • 用户
    • 2011年 4月 4日, 16:50

sonisphere 2011 e gidecek ve gitmeyecek olanlar gelin bi

bildiğiniz gibi festival tek gün ve 148 tl bilet fiyatı var. geçen seneki festival ile malesef aynı şartlar altında gerçekleşmiyor bu festival,

gidecekler ve gitmeyecekler nedenleri ile birlikte belirtsin buraya..

neden mi böyle bir başlık açtım, kendimi enayı yerine konuyormuş gibi hissetmeye başladım çünkü, ikileme düştüm diyebilirim, tepki göstermek mi? yoksa 'amaan kaç kere görücez neyse parası ver git işte napalım' demek mi?

• aynen ben de açıklama yapıldığından beri ikilemdeyim. gelmişken gideceğim gitmesine tabi ama sahne önü hala alsam mı almasam mı diyorum iki gündür. salı veya çarşamba günü karar verip bileti alacağım. bir de mekanın değişme muhabbetleri var. değişirse bilet almış olanların hali nasıl olacak bakalım.

aslında milleti çok şişirdiler. yok festival 3 gün olacak, yok stadyumda olacak, yok yunanistan ve bulgaristandaki lineupa gruplar eklenip daha geniş lineup olacak diye verdikçe gazı verdiler. beklentiler çoğaldıkça çoğaldı. sonra da tek gün + küçükçiftlik açıklaması gelince (üstelik 3 günlük fiyatına tek günlük fiyatlar ile beraber) tabi bu kadar tepki normal.

• küçükçiftlik park'ın sitesinde yok işte zeminin eğimi şöyle iyileştirildi, sahne bu kadar yüksek olcak bik bik yazmışlar. umarım doğrudur bütün dedikleri. tabi ben manyak olduğumdan 2 numaralı sahne önü biletini almış bulunmaktayım, çünkü maiden'ı yurtdışında izleme ihtimalim olsa da bir daha tr'de izleme ihtimalimin çok fazla olduğunu düşünmüyorum açıkçası, ki adamları ufacık mekana sıkıştırınca bence gelmemekte haklılar. ha gerçi bilet fiyatları sağolsun iyi para kazanacaklar ama yine de kötü bi durum.

my palace is an orange box.
    • egemen 说...
    • 用户
    • 2011年 4月 5日, 7:09
    beklentiler aslında milletin şişirmesinden değil festivalin adının sonisphere olmasından kaynaklanıyor bence, bir de anlayamadığım şey, küçükçiftlik park ı istedikleri kadar iyileştirsinler, metrekaresi değişmiycek ki..

oraya 17.000 insan nasıl sığıcak, alice cooper a kaç dk vericekler.. herşeyi geçtim, ses sistemini nasıl iyileştirecekler..

bir de o kadar grup geliyor o ay, biz onlara nasıl gidicez :)

ben buna 'iron maiden vasıtasıyla ayak üstü adam sikme projesi' diyorum :)

• kuyku 说...
    • 用户
    • 2011年 4月 5日, 20:33
    ben yurtdışında olduğum için konsere gidemiyorum. ama türkiyede izleyemeyeceğim için içim gidiyor (hem de 20 gün önce almanyada maiden i izleyeceğim halde). mekan seçimi çok çok kötü, orası tartışılmaz bir gerçek. tamamen organizatörlerin şerefsizliği. ama konsere gitmezsen de için yanmaz mı be abi? hele bi de o gün oralardan şans eseri geçip bruce'un "scream for me istanbul" demesini falan duyarsam ben ağlarım şahsen. kemancıda da çıksa gene gidilir maiden e.

• kuyku 说...
    • 用户
    • 2011年 4月 5日, 20:34
    kuyku said:
    kemancıda da çıksa gene gidilir maiden e.

çok mu duygusal oldu lan

• egemen 说...
    • 用户
    • 2011年 4月 6日, 6:54
    yok yok.. ben senden yeterli gazı aldım hacı.. sikiyolar ediyolar bizi ama, maiden çalarken evde çekirdek çıtlıycak halim yok.. sahne önü alıyorum :)

• ben gitmem abi.açarım evde konserleri içerim izlerim:p

well, fuck you, too!
    • Tinzey 说...
    • 用户
    • 2011年 4月 6日, 14:21
    egemen said:
    yok yok.. ben senden yeterli gazı aldım hacı.. sikiyolar ediyolar bizi ama, maiden çalarken evde çekirdek çıtlıycak halim yok.. sahne önü alıyorum :)

abi sizin sonisphere'de çıkma olayınız ne oldu?

• egemen 说...
    • 用户
    • 2011年 4月 6日, 14:41
    bize son söylenen 'kesin çıkıyosunuz'du, sonra adam twitter ını falan kapatmış, açıkçası bilmiyorum, profesyonellik akıyor paçalarından hepsinin :) kesinleşirse yazıcam buraya zaten

• gergedan 说...
    • 用户
    • 2011年 4月 11日, 12:17
    Iron Maiden Kemancı'da bile çalsa gidilir gidilmesine tabi, ama askere gitmek için mükemmel bir dönem seçtiğim için ben her türlü kaçırıyorum konseri (ve diğerlerini).

Kendinize iyi bakın, görüşürüz.

• cgursoy 说...
    • 用户
    • 2011年 4月 11日, 23:34
    o dönem yurtdışı kovalama imkanım olsaydı almazdım ama olmadı. yedi düvel gezsem lunaparkta maiden izleyemem bir daha diye enayi yerine konmanın ağırlığını da attım üstümden. sonuçta maiden'ın dünyanın her tarafında yüzbinlere konser verdiği bir yüzyılda çadır tiyatrosunda izlemenin torunlara anlatılacak bi ilginçliği var. diğerini herkes izler. anlamsız.

siz bitirin bu biletleri hele de bakarız demişler bi de vay ki ne vay. sahne önüne para yetiştiremedim. 5000 sahne önü bileti olduğuna göre mekanın ebatlarıyla kıyaslayınca sanıyorum 35 sıra olacak önde de. sahne önü değil sahne önü fırsatı satıyolar yani. olsa acımaz verirdim de yoktu. katılan arkadaşlara başarılar dilerim

匿名用户不能张贴消息。请登录创建账户后再到论坛发帖。